Services

Autoservice van Uden biedt service in alle mogelijke vormen

Onderhoud

Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur om uw auto na te kijken bij technische storingen. Wij kunnen uw auto electronisch uitlezen om een probleem op te zoeken en op te lossen. Hiervoor gebruiken wij dezelfde apparatuur als die bij merkdealers wordt gebruikt. Maar ook voor het normale onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze eerste klas monteur is van alle markten thuis en wordt met regelmaat bijgeschoold. Voor de grote en kleine beurt kunt u hier altijd op zeer korte termijn een afspraak maken.

Reparatie en schade afhandeling

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje en komt nooit gelegen. Wij zorgen ervoor dat de schade op een snelle efficiënte manier afgehandeld wordt.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Auto’s ouder dan drie jaar moeten jaarlijks worden gekeurd. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Maar het blijft een momentopname en het betekent dus niet dat uw auto het hele jaar probleemloos blijft rijden. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto blijven dus belangrijk, ook al is hij APK gekeurd.

AutoService van Uden is het ideale adres voor uw jaarlijkse APK. U kunt er altijd dichtbij huis terecht, de wachttijden zijn doorgaans minimaal en de tarieven scherp.

Wanneer moet uw auto gekeurd worden?

Klik hier en controleer uw APK vervaldatum!

Banden & Velgen

Door ons grote assortiment van verschillende merken en maten bent u voor zowel zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenen banden bij ons aan het goede adres. Ook voor het aanpassen van de velgen, het uitlijnen en balanceren kunt u bij ons terecht.

Airco service

Airconditioning in de auto biedt u ieder seizoen comfort en veiligheid. Een aangename temperatuur in de zomer zorgt immers voor een beter concentratievermogen. En de airco voorkomt in de winter dat de ruiten beslaan. Het is dus van belang om uw airco optimaal werkend te houden. Regelmatige controle is daarom noodzakelijk, en het voorkomt onnodige schade aan uw auto.

Wij zijn “STEK” (STichting Emissiepreventie Koudetechniek) gecertificeerd waardoor wij ook uw airco kunnen en mogen onderhouden en repareren.

Hoe herken ik een slecht werkende airco?

Wordt uw airco ‘s zomers minder koud, of het duurt langer voordat uw ramen condensvrij zijn in de winter? Dat zijn de eerste tekenen dat uw airco een onderhoudsbeurt nodig heeft. U voorkomt dan vervelende luchtjes en dure reparaties.

Zelfs een goed werkende airco lekt elk jaar gemiddeld 8% koudemiddel. Na verloop van tijd merkt u dit aan de minder wordende koelcapaciteit. De kans is echter groot dat het dan al te laat is, want door minder koudemiddel zal de compressor, het belangrijkste onderdeel van het aircosysteem, op bepaalde momenten te weinig olie krijgen, waardoor deze defect kan raken door gebrek aan smering. Een reparatie kan dan oplopen tot enkele honderden euro’s. Regelmatige controle van uw airco kan dit voorkomen. Autoservice van Uden voert het onderhoud aan uw airco uit volgens de STEK-regelgeving.

Accessoires

Ook voor originele of juist universele accessoires kunt u bij Autoservice van Uden terecht. Voor de inbouw van een carkit of het installeren van Xenon of Led verlichting bent u hier aan het juiste adres. Wilt u uw auto helemaal aanpassen aan deze tijd dan mag een navigatiesysteem natuurlijk niet meer ontbreken en om uw audioapparatuur aan te passen kunt u ook altijd bij ons terecht. Uiteraard heeft u de mogelijkheid uw accessoire te laten installeren door één van onze monteurs.


Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst met een passend advies of een prijsopgave.